Ο πολυχώρος ΦΟΥΑΡ, άνοιξε το 2013 στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και τοποθετήθηκε αμέσως ψηλά στις προτιμήσεις των Αθηναίων. Στεγασμένο στον πρώτο όροφο ενός πρόσφατα ανακαινισμένου βιομηχανικού νεοκλασικού κτηρίου του 1922, το ΦΟΥΑΡ έχει τον χαρακτήρα ενός loft προσφέροντας όλες τις δυνατότητες που δίνει ένας οpenspaced χώρος. Διαθέτει πολύ εύκολη πρόσβαση ακόμα και για ΑΜΕΑ με ένα υπερσύγχρονο ασανσέρ.

To Bar – Restaurant διαθέτει εντυπωσιακό αίθριο που δεσπόζει στο κέντρο της ευρύχωρης αίθουσας και δίνει την δυνατότητα στο φυσικό φως να αναδείξει κάθε σημείο του.

Ένας ανεξάρτητος “χώρος – μέσα στο χώρο” μετατρέπεται σε γκαλερί τέχνης, σε pop up store και σε show room ιδανικό για επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρουσιάσουν και να επιδείξουν τα προϊόντα τους στα εταιρικά events τους.

Η αίθουσα του Bar – Restaurant μπορεί να φιλοξενήσει πολύ άνετα 100 άτομα σε πολύ ευρύχωρο καθιστό set up και 150 άτομα σε όρθιο cocktail set up.

Ένα ατμοσφαιρικό Club στεγάζεται παράλληλα με το Bar – Restaurant στο ΦΟΥΑΡ, ιδανικό για αξέχαστα πάρτι, σε ένα χώρο με καταπληκτική ηχομόνωση που μπορεί να λειτουργεί χωρίς η μουσική του ενός να επηρεάζει το άλλο. Ένα κατάλληλα εξοπλισμένο Stage, δίνει την δυνατότητα να διοργανώνουμε live εμφανίσεις, video προβολές και παρουσιάσεις. Το Club – Stage μπορεί φιλοξενήσει άνετα μέχρι και 150 άτομα.

Το ΦΟΥΑΡ είναι εύκολα προσβάσιμο με μετρό και ηλεκτρικό, καθώς βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από τον σταθμό Μοναστηράκι, πράγμα που το κάνει ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα ποιοτικό χώρο με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ, για κάθε είδους κοινωνική, πολιτιστική ή επαγγελματική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

To Bar – Restaurant, μπορεί να φιλοξενήσει καθημερινά εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, εταιρικά γεύματα, επετείους, γενέθλια πάρτι, συνεντεύξεις τύπου κ.α

To Club, μπορεί να φιλοξενήσει όλο τον χρόνο καθημερινά εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις προϊόντων, σεμινάρια, γενέθλια πάρτι, συνεντεύξεις τύπου κ.α.

Μία ήσυχη όαση δίπλα στην πολύβουη Ερμού, το ΦΟΥΑΡ είναι πόλος έλξης ανθρώπων που αναζητούν το διαφορετικό και δεν συμβιβάζονται εύκολα.

Όποια ιδέα κι αν έχεις, κάλεσέ μας στο 6977987882 να την οργανώσουμε μαζί!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε την φόρμα και στείλε μας τα στοιχεία σου,
αν ενδιαφέρεσαι ή εάν έχεις μία ιδέα να μας προτείνεις.
Εμείς θα φροντίσουμε να λαμβάνεις τα τελευταία νέα μας!!!